Images tagged "appliance"

Секогаш најдобри

Зошто да нѐ изберете токму нас?

Плантаго пред сѐ нуди врвен квалитет и напредна технологија. Нашиот тим е секогаш подготвен да одговори на барањата на нашите клиенти и да ги исполни нивните интереси. Искуството стекнато низ годините преку големиот број успешно реализирани значајни проекти, како и целосната посветеност на тимот на деталите на секој проект поединечно секогаш водат до загарантиран квалитет!

  • квалитетна инсталација
  • редовно одржување и сервисирање
  • дежурни сервисни екипи
  • квалификувани вработени
  • совршено исполнување на барањата на клиентите
  • професионално изведени проекти
  • оптимални решенија

20

години искуство

Загарантиран квалитет

Интегрирање на опрема со најнова технологија

На Вас е да изберете каков тип на техничко обезбедување сакате, а останатото препуштете ни го нам.

Гарантираме за исправноста на инсталираната опрема.

Во нашето богато портфолио може да најдете многу успешно завршени проекти во делот на електро инсталациите на јавни, индустриски и приватни објекти.

Кои сме ние?

За нас

Плантаго е современа компанија која им нуди одлични иновативни решенија на своите клиенти. Со текот на годините дејностите со кои се занимава нашата компанија континуирано се зголемуваат/надополнуваат/прошируваат, што довело денес да нудиме голем број услуги од различни области. Значајно е да се спомене дека нашиот тим има долгогодишно искуство во областа на електротехника, односно проектирање и изведба на најразлични високонапонски и нисконапонски електрични инсталации, секогаш прилагодени на потребите на нашите клиенти.

Дознај Повеќе