Vivax Klima

Vivax Klima

 • Тип:Стандард сплит систем
 • Енергетска Класа:А
 • Моќност:2368/2784 W
 • Препорачана површина:до 25 м2
 • Максимален капацитет на ладење:2368.00 W
 • Максимален капацитет на греење:2784.00 W
 • Просечна моќност:2600 W
 • Влезна моќност ладење:821 W
 • Влезна моќност греење:771 W
 • Проток на воздух:510.00 m3
 • Капацитет на одвлажнување:1.00 l/h
 • Ниво на бучава:40.00 dB
 • Работна температура:ОД -5 ℃ ДО 43 ℃
 • Маса надворешна единица:26.40 kg
 • Фреон:R410A
 • Филтри:Cold catalyst филтер, Филтер за прашина
 • Гаранција:3 години
 • Испорака:12 до 48 часа

Цена:

15,990.00

12,990.00

Слични производи

Vivax ACP-09CH25AEX
 • Енергетска Класа: А
 • Работна Температура: ОД -7 ℃ ДО 43 ℃
 • Препорачана површина: до 25 м2
 • Гаранција: 3 години

13,990

Vivax ACP-09PT25AEF
 • Енергетска Класа: A (2.6/2.6)
 • Работна Температура: ОД -5 ℃ ДО 43 ℃
 • Препорачана површина: до 25 м2
 • Гаранција: 3 години

15,990

10,990