Vivax ACP-09PT25AEF

Vivax ACP-09PT25AEF

 • Тип:Мобилни клима уреди
 • Енергетска Класа:A (2.6/2.6)
 • Моќност:2600.00 W
 • Препорачана површина:до 25 м2
 • Максимален капацитет на ладење:2600.00 W
 • Максимален капацитет на греење:0.00 W
 • Просечна моќност:2600 W
 • Влезна моќност ладење:1200 W
 • Проток на воздух:350.00 m3
 • Капацитет на одвлажнување:1.00 l/h
 • Ниво на бучава:51.00 dB
 • Работна температура:ОД -5 ℃ ДО 43 ℃
 • Маса внатрешна единица:26.60 kg
 • Фреон:R410A
 • Гаранција:3 години
 • Испорака:Веднаш - на лагер

Цена:

15,990.00

10,990.00

Слични производи

Vivax Klima
 • Енергетска Класа: А
 • Работна Температура: ОД -5 ℃ ДО 43 ℃
 • Препорачана површина: до 25 м2
 • Гаранција: 3 години

15,990

12,990

Vivax ACP-09CH25AEX
 • Енергетска Класа: А
 • Работна Температура: ОД -7 ℃ ДО 43 ℃
 • Препорачана површина: до 25 м2
 • Гаранција: 3 години

13,990