Vivax ACP-09CH25AEX

Vivax ACP-09CH25AEX

 • Тип:Стандард сплит систем
 • Енергетска Класа:А
 • Моќност:2368/2784 W
 • Препорачана површина:до 25 м2
 • Максимален капацитет на ладење:2368.00 W
 • Максимален капацитет на греење:2784.00 W
 • Просечна моќност:2600 W
 • Влезна моќност ладење:821 W
 • Влезна моќност греење:771 W
 • Проток на воздух:510.00 m3
 • Капацитет на одвлажнување:1.00 l/h
 • Ниво на бучава:40.00 dB
 • Работна температура:ОД -7 ℃ ДО 43 ℃
 • Маса внатрешна единица:7.20 kg
 • Маса надворешна единица:26.40 kg
 • Фреон:R410A
 • Филтри:Cold catalyst филтер, Филтер за прашина
 • Димензии надворешна единица:700 x 550 x 270 mm
 • Гаранција:3 години
 • Испорака:12 до 48 часа

Цена:

13,990.00

Слични производи

Vivax Klima
 • Енергетска Класа: А
 • Работна Температура: ОД -5 ℃ ДО 43 ℃
 • Препорачана површина: до 25 м2
 • Гаранција: 3 години

15,990

12,990

Vivax ACP-09PT25AEF
 • Енергетска Класа: A (2.6/2.6)
 • Работна Температура: ОД -5 ℃ ДО 43 ℃
 • Препорачана површина: до 25 м2
 • Гаранција: 3 години

15,990

10,990