Хотелски Системи

Хотелски ТВ решенија

01 Инсталација

Инсталација и конфигурација на софтвер за промоција на хотелските содржини на телевизори во собите како и телевизори во лоби.

02 Конфигурација

Инсталација и конфигурација на софтвер за Video on Demand (Pay-TV).

03 Реномирани Брендови

Apple TV, Samsung, Sony, Philips и многу други.

Електронски брави

01 Безконтактни картички

Електронски хотелски систем со безконтактни картички за регулиран влез во хотелски соби.

02 Конфигурација на брави

Конфигурација на брави за спа центар, главен влез, фитнес центар и останати простории.

03 Дигитален извештај за влез

Конфигурација на различни типови на картички и добивање детален извештај за влез.

04 Контрола на лифтови

Контрола на лифтови

  • Dahua system – Хотел Амор Кочани

Минибар системи

01 Одлични Системи

Мониторинг на отварање на врата од минибар со помош на сензори.

02 Мониторинг

Минибар системите го решаваат проблемот со користење на минибровите од страна на гостите.

03 ПМС Систем

Автоматско задолжување во ПМС системот.