Дигитални Дисплеи

Континуираното вложување во маркетингот е од клучно значење за секоја компанија, особено доколку сакаме/те да стекнеме/те препознатливост на брендот.
Меѓутоа, секое ново вложување во промотивни материјали значи дополнително потрошено време, а и пари. Почнувајќи од тоа колку време е потребно да се подготват/припремат материјалите, потоа времето и парите потребни за печатење на истите како и нивно поставување (лепење на постери и билборди) сето ова го прави целиот процес скап и макотрпен.

Но, ние го имаме решение за Вас! Нашата компанија нуди голем избор на дигитални дисплеи на кои што може да се емитуваат Вашите реклами. Дополнителен бенефит е тоа што на овој начин не сте ограничени со промотивните материјали само на постери. Всушност на овие дисплеи може да се емитуваат најразлични материјали, како слики и галерија со слики, презентации, веб сајтови и видео материјали, што дополнително ќе им даде нова димензија на Вашите презентации и ќе придонесе за угледот на Вашиот бренд. И секако, на овој начин на рекламирање секогаш кога имате нови промоции, Ваше е само да го подготвите промотивниот материјал и тој веднаш ќе биде поставен на дисплеите, без дополнително губење на време за печатење и поставување на рекламни постери.

Како функционира

Системот е составен од дигитални дисплеи со висока резолуција и серверска машина, како и соодветен лиценциран софтвер на кој има апликација која е лесна за менаџирање (и истиот за да функционира безпрекорно е потребна само Интернет конекција). Голема поволност е тоа што можете од една локација да менаџирате повеќе дигитални дисплеи.

Во овој случај потребно е на локацијата каде е поставен серверот да имате фиксна IP адреса, додека на локациите на дисплеите да имате само Интернет конекција.
Не пропуштајте да оставете совршен прв впечаток кај Вашите сегашни и потенцијални клиенти, дајте ѝ на Вашата реклама нова димензија со нашите мултимедијални дисплеи!